front-page - small

Kurgyvenu.lt – pristato naują versiją! Kokių naujų galimybių rasite?

Gyvenamosios aplinkos kokybę nagrinėjantis portalas www.kurgyvenu.lt balandį pasitinka su nauja versija. Nuo šiol portalas bus ne tik patogesnis bei aiškesnis vartotojams, tačiau ir pasipildys nauja informacija bei funkcijomis. Smalsu kokiomis?

Kaip ir įprastai, suvedus adresą į paieškos laukelį bus galima patekti į savo namo profilį, čia peržiūrėti per pastarąjį mėnesį aplink namą įvykdytus nusikaltimus, sužinoti šildymo kainas (palyginti jas su praėjusio sezono), pasitikrinti artimiausių mokyklų reitingą, triukšmo bei oro taršos lygį ir kita.

Kaip ir senojoje tinklalapio versijoje vartotojai galės vertinti savo ar gretimus namus „balais“ – žvaigždelėmis, kelti savo namo ar kiemo nuotraukas bei rašyti komentarus.

Tiesa, komentarus rašyti bei bendrauti su savo kaimynais nuo šiol bus galima ne tik komentaruose prie konkretaus namo, tačiau ir naujai atsiradusiame forume. Kol kas jis labiau dedikuotas nekilnojamojo turto rinkai, namų aplinkai ir pan., tačiau ilgainiui turėtų atsirasti specialios skiltys kaimynams, gyvenimo kokybei ir pan.

Tiems, kas ieško įsigyti naujo buto ar namo – naujojoje versijoje atsirado speciali skiltis „Nauji projektai“ (ją rasite viršutinėje meniu juostoje). Joje ne tik visi šiuo metu statomi ar baiginėjami įrengti naujų namų projektai, bet ir galimybė juos peržiūrėti vienoje erdvėje, įvertinti geriausias aplinkos savybes ir kartu išsirinkti patraukliausią.

Beje, vis dar galėsite palyginti du skirtingus pastatus bet kuriame Lietuvos mieste. Tereikia užsukti į skiltį „Palyginimas“, įversti norimus adresus ir gausite detalią informaciją apie kiekvieno iš jų savybes bei aplinkos, kurioje tie pastatai yra, kokybę. Tai ypač pravartu tiems, kurie negali apsispręsti, kurį būstą įsigyti.

Jei nuolat sukate galvą apie savo namus (tiek interjerą, tiek ieškote praktinių patarimų), tuomet tikrai norėsite apžiūrėti „Patarimų“ skiltį. Kartu su naująją tinklalapio versija mūsų blog‘as išauga ir jame gerokai dažniau rasite naudingos informacijos, kurią tiesiog būtina žinoti norint patogiai, jaukiai ir ekonomiškai gyventi. Beje, čia atsirado ir interjerų „Galerija“.

Jei domitės, kokia oro tarša yra jūsų gyvenamojoje teritorijoje (ji matuojama tik didžiuosiuose miestuose), tuomet užeikite į skiltį „Žemėlapis“, praplėskite jį naudodamiesi dešinėje pusėje esančia rodyklėle ir spauskite užrašą „Oro tarša“. Pasirinkę „Azoto dioksidas“ arba „Kietosios dalelės“ – matysite kaip jos pasiskirsčiusios prie jūsų namų.

Tam, kad naudotis Kurgyvenu.lt būtų dar patogiau – atsirado ir kelios papildomos nedidelės funkcijos. Jei pastebėsite „širdelę“, ji reiškia, jog galite įsiminti šią puslapio dalį ir vėliau rasti savo įsiminimus greta paieškos juostos. Nepamirškite, jog namo profilį galite atsispausdinti.

Beje, kadangi tai yra nauja Kurgyvenu.lt versija – būsime labai dėkingi jei pranešite mums apie pastebėtus netikslumus. Tai galite padaryti parašydami laišką (kontaktus rasite apatinėje portalo meniu juostoje esančioje skiltyje „Kontaktai“), prie namo profilio spausdami „šauktuko“ ikoną (dešinėje) arba susisiekę su portalo administratoriais dešinėje pusėje esančiame pokalbių lange.

FacebookGoogle+TwitterPinterestStumbleUpontumblrLinkedInDiggEmail

Komentarai

komentarai